Laat je inspireren
in onze showroom

Ons assortiment aan natuursteen/keramiek vindt zijn weg naar aannemers, architecten, bestratings bedrijven, hoveniersbedrijven, projectontwikkelaars etc. Ook de particulier kan zich laten adviseren bij ons in de showtuin voor professioneel advies, onderhoud en verwerking. Ook wat betreft het maken van een keuze voor zowel natuursteen als keramiek. Dit alles wordt overgebracht door onze vakkundige werknemers, die beschikken over de juiste kennis. Dit uiteraard als service naar onze klanten. Daar er de laatste tijd meer en meer vraag is naar keramische terrastegels voor buiten zijn wij hier uiteraard op ingespeeld.

Klijn Natuursteen is de specialist in natuursteen en keramiek voor indoor & outdoor. Binnen onze organisatie vindt U de best geselecteerde natuursteensoorten / keramiek merken in verschillende uitvoeringen en maten. We blijven up-to-date door het bezoeken van groeves, beurzen etc. Aan elke vraag kunnen en willen we voldoen. Belangrijk aspect is uiteraard een goed vertrouwen met onze toeleveranciers. Door deze korte lijnen, kunnen we onze constante kwaliteit waarborgen, en U bent tevens verzekerd van de laatste trends en noviteiten.

Keramische tegels

Van een natuursteen uitstraling tot aan een warme houtstructuur. Hiermee kunt u verrassende combinaties creëren in uw woonruimte. Het merk Kronos vindt zijn herkomst in het hart van het Italiaanse keramiek district.Dit zijn meesters in het namaken van natuursteensoorten en houtstructuren. Ze behoren hiermee ook tot de top van de keramiekwereld. Naast Kronos beschikken we nog over diverse hoogwaardige keramische tegels van verschillende merken en uiteraard diverse maatvoeringen voor buiten. Kortom we zijn compleet geassortimenteerd om aan U wensen te voldoen. Voor zowel binnen als buiten.

Verrassende combinaties

Keramische tegels geven uw huis een warme uitstraling en kunnen tegen een stootje! De houtstructuur geven een opvallende en unieke uitstraling aan uw leefruimte. Keramiek is slijtvast en voorzien van een harde toplaag die zeer gemakkelijk is in onderhoud. Wilt u graag iets opvallends toevoegen aan uw woonkamer, dan is een keramische tegel een uitstekende optie. Maar ook in andere ruimtes is het mogelijk om keramisch tegels te leggen, dit geeft vaak een prachtig resultaat!