Welkom in onze
nieuwe showroom

KLIJN indoor wil jou als ( interieur ) architect graag inspireren en ondersteunen in de zoektocht naar de mooiste keramische materialen & natuursteen. Zo kun jij je ideeën en concepten tot leven laten komen met de meest innovatieve en mooie wand- en vloeroppervlakken. Hiervoor selecteert KLIJN INDOOR de mooiste tegels, platen en mozaïeken van over de hele wereld, die je kunt vinden in onze nieuwe showroom. Wij geloven in concepten die positieve impact creëren. Omgevingen waarbij elk detail klopt. En het belangrijkste, persoonlijk advies en begeleiding.

Wat kun je bij KLIJN
indoor verwachten?

Wij willen ervoor zorgen dat je producten vindt die perfect passen bij het plaatje dat je in je hoofd hebt. Dit kan door gericht te zoeken naar kleuren, afmetingen en/of looks van de tegel. Kom een kijkje nemen in onze nieuwe showroom, waarbij we producten hebben gebundeld in sfeer ruimtes. Ontdek de sfeer ruimtes die wij hebben samengesteld met verrassende combinaties van materialen, structuren en kleuren.

Wie kan je helpen?
 

Het team van KLIJN INDOOR bestaat uit sfeermakers, materiaalonderzoekers en productspecialisten. Dit hechte team van specialisten heeft het hart liggen bij keramiek.
Zo zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de natuursteen & keramiek branche en werken we als vertrouwde adviseurs aan diverse projecten. Je kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk materiaaladvies, projectbegeleiding of een nieuwe boost aan inspiratie.

Keramische tegels

Van een natuursteen uitstraling tot aan een warme houtstructuur. Vloer en/of wandtegels vormen de basis van uw interieur en brengen elke ruimte tot leven. Daarnaast bieden tegels veel praktische voordelen. Zo zijn ze eenvoudig in onderhoud en hygiënisch. Bovendien kiest u voor duurzaamheid, want bij goed onderhoud gaan uw tegels een leven lang mee.

De merken die wij verkopen, vinden hun herkomst in het hart van
het Italiaanse keramiek district. Dit zijn meesters in het namaken van natuursteensoorten, beton en houtstructuren. Ze behoren hiermee ook tot de top van de keramiekwereld. Klijn beschikt over een hoogwaardige assortiment keramische tegels van verschillende merken en uiteraard diverse maatvoeringen. Kortom we hebben een compleet assortiment om aan U wensen te voldoen.

Vloertegels
Wandtegels
Keramisch parket
Mozaek tegels
Decortegels