Klijn Natuursteen is de specialist in natuursteen en keramiek voor indoor & outdoor. Binnen onze organisatie vindt U de best geselecteerde natuursteensoorten / keramiek merken in verschillende uitvoeringen en maten. We blijven up-to-date door het bezoeken van groeves, beurzen etc. Aan elke vraag kunnen en willen we voldoen. Belangrijk aspect is uiteraard een goed vertrouwen met onze toeleveranciers. Door deze korte lijnen, kunnen we onze constante kwaliteit waarborgen, en U bent tevens verzekerd van de laatste trends en noviteiten.

Keramische tegels

Van een natuursteen uitstraling tot aan een warme houtstructuur. Vloer en/of wandtegels vormen de basis van uw interieur en brengen elke ruimte tot leven. Daarnaast bieden tegels veel praktische voordelen. Zo zijn ze eenvoudig in onderhoud en hygiënisch. Bovendien kiest u voor duurzaamheid, want bij goed onderhoud gaan uw tegels een leven lang mee.

De merken die wij verkopen, vinden hun herkomst in het hart van het Italiaanse keramiek district. Dit zijn meesters in het namaken van natuursteensoorten, beton en houtstructuren. Ze behoren hiermee ook tot de top van de keramiekwereld. Klijn beschikt over een hoogwaardige assortiment keramische tegels van verschillende merken en uiteraard diverse maatvoeringen. Kortom we hebben een compleet assortiment om aan U wensen te voldoen.

Breed assortiment

Wij bieden een breed assortiment voor uw tuin of ander buiten projecten. Alles is in verschillende kleuren en maten te vekrijgen uit eigen import. Door onze marktpositie in Nederland, België en grensstreek Duitsland beschikken we over een modern wagenpark om alles in eigen beheer uit te leveren. Een ander sterk punt is dat we van ons complete assortiment alles ruimschoots in voorraad hebben, zodat we alles binnen 3 werkdagen kunnen uitleveren. Dit laatste punt is volgens ons de kracht om snel te kunnen schakelen, en lange levertermijnen buiten spel te zetten.